Nyhed

Medina tager på turné

"Kun For Mig"-hitprinsessen besøger indtil videre elleve danske spillesteder i foråret

Historien om Medina er i høj grad historien om platinplader og storsælgende hits, der næsten ingen ende vil tage. Kunstneren bag "Kun For Mig", "Kun For Dig" og "Velkommen Til Medina" tager nu på turné rundt i landet i april måned.

Det altoverskyggende hit i 2009 var den første single fra sangerindens andet album, "Velkommen Til Medina", og dobbeltplatin-nummeret "Kun For Mig" var på alle klubgængeres læber. Med de opfølgende numre som "Kun For Dig" med L.O.C., den guldsælgende "100 Dage" med Thomas Helmig og platinhittet "Velkommen Til Medina" beviste Medina, at hun ikke bare var et one-hit-wonder.

Der bliver rigeligt med muligheder for at synge med på de mange hits, når Medina gæster spillesteder i hele landet og tager en fuldt orkester med til formålet. Sangerinden synger derudover til DR's Store Sports Galla 09´ og til P3 Guld sammen Morten Breum, hvor hun også er nomineret til P3's "Lytterhittet", ligesom hun er nomineret i hele tre kategorier til Zulu Awards i februar.

Tredje single "Ensom" fra "Velkommen Til Medina" og den tilhørende musikvideo ligger klar i løbet af denne måned og giver endnu en grund til at troppe op til hendes kommende koncerter. Billetterne til forårets Medina-turné kan findes via GAFFA Live GAFFA Live, og datoerne kan ses nedenfor.

Datoer for Medinas forårsturné (flere datoer kan komme til senere):

01. april - Rødovre, Viften
02. april – Helsingør, Toldkammeret
03. april – Odense, Posten
09. april – Vejle, Torvehallerne
10. april – Holstebro, Kielgasten
16. april – Greve, Portalen
17. april – Slagelse, Kultur Godset
23. april – København, Pumpehuset
24. april – Horsens, Ny Teater
30. april – Århus, Train
01. maj  –  Kolding, Godset

ANNONCE