Nyhed

Amy Winehouse lover nyt album

I et nyt interview lover sangerinden, at hendes tredje album kommer inden for de næste seks måneder

I de sidste fire år siden udgivelsen af "Back To Black" har opmærksomheden omkring Amy Winehouse desværre været rettet mere mod hendes mange problemer end mod hendes musik. Men nu tyder noget på, at hun er ved at være klar med sit tredje album, der senest skulle udkomme til januar.

De første demoer til albummet har snart et år på bagen, og ifølge den engelske avis The Mirror har sangerinden skrev nok sange til tre plader, men planlægger "blot" at indspille fjorten sange til den kommende udgivelse.

Websiden Metro talte med Winehouse i forbindelse med premieren på filmen "Psychosis", hvor hun ifølge artiklen gik ned ad den røde løber med sin nye kæreste, filminstruktøren Reg Traviss, og så sund og rask ud. Her lovede hun, at der maksimalt ville gå seks måneder, inden hendes tredje album stod i butikkerne, og at det stilmæssigt ville minde om "Back To Black".

Det forventes, at pladens tekster vil omhandle bruddet med Blake Fielder-Civil samt problemerne med alkohol og stoffer. Winehouse udtalte desuden, at hun glædede sig til at komme ud og optræde igen, og hun fik faktisk allerede en forsmag på turnélivet forleden, hvor hun optrådte med The Zutons-sangen "Valerie" til en koncert med Mark Ronson.

Inden det nye album udkommer burde der dog være mulighed for at opleve Ronson og Winehouse sammen igen. De har nemlig indspillet sangen "It's My Party" i fællesskab til en kommende hyldestplade til Quincy Jones.

ANNONCE