Nyhed

Dad Rocks! udgives i Storbritannien

Mimas-frontmanden rækker ud over grænserne

I april måned udsendte Snævar Njáll Albertsson sin debut-ep som solo-artist under navnet Dad Rocks!, og trods det at ep'en "Digital Age" ikke ligefrem strøg op ad de danske hitlister, er der allerede nu en eksport-aftale i stand. Albertsson er signet ved det nyligt opstartede pladeselskab Kanel Records, og det er dem, der har stablet et samarbejde på benene med det anerkendte britiske Big Scary Monsters Recordings.

Ikke fordi Snævar Njáll Albertsson er helt ukendt hos Big Scary Monsters. Til daglig står Albertsson som forsanger og guitarist i Mimas, og i den konstallation har han allerede en kontrakt hos det britiske pladeselskab. Udover Mimas, og altså nu Dad Rocks!, er også This Town Needs Guns, Kevin Devine og Andrew W.K. opstaldet samme sted.

Her hos GAFFA blev det ikke til mere end tre stjerner, da "Digital Age" skulle anmeldes af Mikkel Elbech, men han medgav dog, at der var potentiale i de skrøbelige sange, som han ønskede at høre i "langt mindre distraherende omgivelser". Måske ep'en vil falde i lidt bedre jord hos anmelderne på den anden side af Nordsøen, hvor pladen kan købes allerede fra mandag den 16. august.

ANNONCE