Nyhed

Dum Dum Girls indspiller ep

[Opdateret] Bandet har været en tur i Sune Wagners studie for at indspille nyt

San Diego-kvartetten Dum Dum Girls giver denne weekend koncert i København, og noget kunne tyde på, at de medbringer lidt nyt materiale til at supplere sangene fra debutpladen. De fire kvinder har i hvert fald været en tur i studiet hos Sune Wagner for at indspille en ny ep.

På gruppens Twitter-side kan man læse, at de har indspillet fire nye sange sammen med produceren Richard Gottehrer, der ikke bare indspillede gruppens debutplade, men også stod bag de første to The Raveonettes-album. Samme sted kan man se, at indspilningerne er lavet i Sune Wagners studie, men det fremgår ikke, om Raveonettes-manden har været involveret i projektet mens Wagner selv var til stede og medvirkede.

I en mail fra Raveonettes-manden fremgår det, at han indspillede og co-producerede sammen med Richard Gottehrer, og at han også selv medvirker på den kommende udgivelse. Det er desuden ham, der skal mikse ep'en.

Ifølge et interview med North County Times kommer den kommende udgivelse til at indeholde tre nye sange samt en coverversion. Det vides endnu ikke, hvilken cover det bliver, men bandet har tidligere optrådt med "Be My Baby" (The Ronettes), og "Don't Talk To Me" (GG Allin), så det er da muligheder.

Dum Dum Girls kan opleves lørdag 17. juli på Bakken i Kødbyen i København. Der er ikke forsalg, så kom i god tid.

ANNONCE