Nyhed

Dum Dum Girls gæster Voxhall og Vega

Den amerikanske støjpop-kvartet lægger vejen forbi både Aarhus og København til september

Det er nu cirka to år siden, at pigebandet Dum Dum Girls opstod i deres nuværende form, men deres specielle talent for at kombinere støjpop og rock med rødderne solidt plantet i navne som Iggy Pop (hvis nummer "Dum Dum Boys" har givet dem deres navn) og Blondie, har vakt genlyd hos anmeldere verden over.

Egentlig var det tænkt som et soloprojekt fra frontkvinde Dee Dee, men hun valgte hurtigt at indlemme tre andre damer, Jules, Bambi og Frankie Rose, og resultatet blev debutalbummet "I Will Be". Sidste år udkom så toeren i form af "Only In Dreams", som GAFFAs anmelder Erik Barkman dryssede fem stjerner ud over. Han gav desuden blandt andre disse flotte ord med på vejen:

"Den direkte tone gør sangene til en bevægende oplevelse, hvor gåsehud og fængende omkvæd går hånd i hånd. Dee Dee har udviklet sig eksplosivt som sangskriver – "Only In Dreams" rummer ikke ét svagt nummer – og hun lyder mere og mere som en værdig arvtager til The Pretenders' Chrissie Hynde. Sådan én har vi egentlig manglet."

Tilbage i 2010 kunne kvartetten opleves på Bakken i København og denne gang er der blevet plads til hele to koncerter, når Dum Dum Girls den 3. september besøger Vega og dagen efter tager turen mod Aarhus, hvor de giver koncert på Voxhall.

Billetter til de to koncerter kan købes via GAFFA Live 

 

ANNONCE