Nyhed

Robert Plant indtager København

Sangerens nye-gamle band skal luftes i på en Europa-turné til efteråret

Hører man til dem, der ikke sidder og river sig i håret, hver gang der annonceres nyt fra Robert Plant, der ikke er Led Zeppelin, så sidder man muligvis allerede og glæder sig til det nyligt annoncerede album fra Plants seneste projekt Band Of Joy. Han turnerede før sin tid i det blytunge luftskib med et band, der også hed Band Of Joy, men det er ikke den gamle besætning, der har stået ham bi under indspilningerne af debutudspillet. Ligeledes er det heller ikke det originale line-up, Plant bringer med sig i tourbussen, når han gæster Danmark til oktober.

Band Of Joy består udover Robert Plant af Buddy Miller, Darrel Scott, Patty Griffin, Byron House og Marco Giovino, men hvad septetten disker op med af musik, er endnu temmelig uklart. Den kommende plade er blevet luftet for udvalgte journalister i juni måned, men det eneste der slap ud om lydbilledet var, at det skulle lyde en del som Plants seneste udspil med Alison Krauss, om end med flere mere rockede tracks iblandt.

Pladen kommer simpelthen til at hedde "Band Of Joy", og har fået udgivelsesdatoen mandag den 13. september herhjemme. Eftersom bandet i øjeblikket er i fuld sving med at turnere i USA's sydlige stater, går der som nævnt noget længere end det, før vi kan få lov at se ham på en scene i hovedstaden, nemlig midten af oktober.

Koncerten finder sted i Falconer Teater søndag den 17. oktober fra klokken 20.00. Fra på fredag den 9. juli klokken 10.00 kan man købe billetter via GAFFA Live.

ANNONCE