Nyhed

Black Mountain har snart nyt album klar

De canadiske syrerockere Black Mountain har offentliggjort udgivelsesdatoen for deres næste album “Wilderness Heart”

Pink Mountaintops-leder Stephen McBean har igen kastet sin opmærksomhed på sit rockband Black Mountain, og for nyligt indspillede canadierne 10 nye sange, der tilsammen udgør bandets fjerde album "Wilderness Heart". For at fejre begivenheden har bandet lagt første single fra albummet "Old Fangs" ud til gratis download via bandets pladeselskab Jagjaguwar Records. Du skal dog registrere dig for at kunne downloade nummeret.

Black Mountain har flere gange proklameret, at de faktisk blot er spydspidsen for et kunstnerkollektiv, der hedder "Black Mountain Army", men til sidst har Stephen McBean prøvet at fjerne lidt fokus fra kollektivet. "Til sidst troede folk, at vi var en masse hippier, der boede sammen i et hus, men det var bare en joke for at beskrive en samling venner fra Vancouver-egnen, der inspirerer hinanden og hænger ud sammen".

Bandet har dog en stærk social indignation, og flere af medlemmerne arbejder for at forbedre forholdene for samfundets svageste. "Det hjælper med at holde jordforbindelsen", siger bandet selv. Black Mountain fik for alvor international opmærksomhed, da de kom med på soundtracket til "Spiderman 3"-filmen i 2007.

 

"Wilderness Heart" får følgende trackliste:

1.  The Hair Song

2.  Old Fangs

3.  Radiant Hearts

4.  Rollercoaster

5.  Let Spirits Ride

6.  Buried By The Blues

7.  The Way To Gone

8.  Wilderness Heart

9.  The Space Of Your Mind

10. Sadie

Albummet udkommer 13. september via Jagjaguwar Records