Nyhed

Eve arbejder stadig på sit album

Den amerikanske rapper og skuespillerinde får ikke udsendt "Lip Lock" inden sin kommende danske koncert

Albummet har været undervejs i årevis, men nu skulle den være god nok. Eves nye album "Lip Lock" skulle være på trapperne, og i den forbindelse tager den amerikanske rapper/sangerinde/skuespillerinde på en mindre turne, der for første gang nogensinde tilgodeser Danmark.

Ifølge en ny pressemeddelelse skulle et nummer fra "Lip Lock" blive udsendt viralt over sommeren, mens Eve i skrivende stund stadig er i gang med at skrue på albummets sidste detaljer i samarbejde med producere som Akon, MSTRKRFT, Salaam Remi, og Swiss Beats.

Eve har dog ikke kun været låst inde i studiet det seneste års tid. MTV's lillebror VH1 har inkluderet Eve i deres berømte "Behind The Music" serie, hvor musikere tages under luppen, og deres karriere gennemgås dokumentarisk. Afsnittet med rapperen løber over skærmen den 14. juni.

I løbet af i år har Eve desuden været at finde på numre med kunstnere som Ludacris, The Teddybears, Gabrielle Climi, Timati, og Eva Simons, samtidigt med, at hun også har fundet tid til at tilgodese sin skuespillerkarriere. Eve spiller en karakter ved navn Latisha i den nye krimi-thriller "4,3,2,1", der er instrueret af britiske Noel Clarke. Filmen har netop fået premiere i England.

Albummet når dog ikke at ramme Danmark, inden Eve starter sin kommende turné med et job i Odense den 24. juni i Magasinet. Koncerten starter kl. 21, og du kan købe billetter via GAFFA Live.

ANNONCE