Nyhed

Kid Cudi arresteret

Rapperen blev i fredags anholdt i New York for hærværk og narkotikabesiddelse

Det blev en begivenhedsrig weekend for Cleveland-rapperen Kid Cudi, da han var på besøg i New York, før han skulle optræde på Bonnaroo-festivalen i Tennessee om lørdagen. I følge flere musiksider behandlede han en kvindes ejendom med noget mindre respekt end loven tillader, hvilket ledte til at politiet anholdte Kid Cudi fredag aften.

Han skulle i følge NME angiveligt have smadret en 24-årig kvindes telefon, og revet døren til hendes lejlighed af dens hængsler. Den smadrede mobiltelefon og dør kunne tilhøre rapperens kæreste Jamie Baratta, en velkendt miljøaktivist, men det er ikke blevet bekræftet. Da politiet ankom til gerningsstedet, fandt de udover ødelagte ejendele også et glasrør med narkotika, men hvilken type vides ikke.

Kid Cudi blev arresteret, men var dog meget hurtigt på fri fod igen. Han nåede uden problemer frem til Bonnaroo festivalen næste aften, hvor han hilste de fremmødte fans med meddelelsen: "Jeg ville virkelig gerne være her i aften."


Det er ikke første gang Cudi har været på kant med loven. Da han sidste år gav koncert i Vancouver smed en af tilhørerne en pung efter rapperen under optrædenen, hvorefter Cudi hoppede ned fra scenen og svarede igen ved at slå - kun for at finde ud af, at han havde slået den forkerte fan.

Vi ved endnu ikke, hvorvidt denne seneste episode får yderligere konsekvenser.

ANNONCE