Nyhed

Mystisk supergruppe udgiver film

Medlemmer af musikkollektivet Elephant 6 er ude med dvd og dobbelt-cd til september

Major Organ And The Adding Machine hedder det mystiske band, der langt om længe vil udsende deres selvbetitlede lavbudgetfilm på dvd med en dobbelt-cd oveni. Gruppen udspringer af det næsten tyve år gamle amerikanske musikkollektiv Elephant 6, der også har fostret bands som Of Montreal (billedet), The Apples In Stereo, The Olivia Tremor Control, Beulah, Neutral Milk Hotel og Elf Power.

Filmen, som ikke indeholder replikker og har gruppens musik som soundtrack, blev vist første gang for tre år siden og har siden fulgt bandet på turné, men først nu dukker den op på dvd, nærmere bestemt den 14. september. Sammen med filmen følger en remastered genudgivelse af gruppens også selvbetitlede album fra 2001, og der er selvfølgelig masser af bonusmateriale i form af syv ekstra sange, musikvideoer, live-optagelser og andre filmprojekter.

Det er pladeselskabet Orange Twin, der udgiver hele pakken, og kvinden bag det label hedder Laura Carter, der også spiller keyboard i Elf Power. Andre kræfter bag den nye udgivelse er Kevin Barnes fra Of Montreal, Julian Koster fra The Music Tapes og Jeff Mangum fra Neutral Milk Hotel, men ikke engang det er helt sikkert, for Major Organ and the Adding Machine afslører ikke meget om sig selv.

GAFFA har tidligere skrevet om flere af grupperne fra Elephant 6, blandt andet Of Montreal, hvis seneste album, "Skeletal Lamping" dog kun fik tre stjerner af Lars Löbner Jeppesen. Så er det gået lidt bedre for The Apples In Stereo, der for tre år siden fik fire stjerner for "New Magnetic Wonder".

Nedenunder kan du se en trailer for filmen.

 

ANNONCE