Nyhed

Orbital udgiver nyt

Hartnoll-brødrene er klar med første single i seks år

I 2004 opløste de bandet, men for halvandet år siden meddelte brødrene Phil og Paul Hartnoll, at Orbital var klar til at komme på scenen igen, og i juni sidste år startede genforeningsturnéen. Samtidig udgav bandet en opsamlingsplade, men først nu er de klar med helt nyt materiale.

Den nye single bliver en dobbelt A-side med numrene "Don't Stop Me" og "The Gun Is Good" og udkommer den 20. juni som download og som limited edition 12" en uge senere.

På duoens hjemmeside fortæller bandet, at deres nye single "repræsenterer den karakteristiske Orbital-lyd med antydninger af nye elementer og helt sikkert et par overraskelser, hvilket vidner om et band, der stadig er i kreativ topform 20 år efter udgivelsen af deres debutsingle 'Chime'."


 Duoen havde deres storhedstid i 1990'erne, hvor albums som "Snivilisation", "In Sides" og "The Middle of Nowhere" var med til at danne soundtrack til det årtis rave-scene.

Orbital følger udgivelsen op med en række festivalkoncerter, blandt andet på engelske Glastonbury, hvor bandet spillede en af deres sidste koncerter inden opløsningen i 2004.

ANNONCE