Nyhed

Them Crooked Vultures støtter kræftramt bassist

Eagles Of Death Metal-bassisten Brian O'Connor har fået konstateret kræft, og Them Crooked Vultures spiller nu en ekstrakoncert for at hjælpe ham

All-starbandet Them Crooked Vultures spiller et ekstra show i London næste måned for at hjælpe en af bandet venner, Eagles Of Death Metal-bassisten Brian O'Connor. Bassisten er blevet diagnosticeret med kræft, og O'Connor er i den ulykkelige situation som mange andre amerikanere, han har ingen sygeforsikring, og skal dermed selv betale for medicin, lægehjælp og hospitalsophold.  

Det har fået flere af bassistens venner til at hjælpe, blandt andet fra Rage Against The Machine, og nu har Them Crooked Vultures også tilbudt at hjælpe ved at spille et særligt show den 5. juli i O2 Academy Brixton, hvor overskuddet fra koncerten går til at betale regningerne for O'Connors kræftbehandlinger.

Brian O'Connor skal opereres i dag og påbegynde kemoterapi om tre uger. Brian siger selv om situationen: "Med den utrolige støtte jeg har fået fra mine utrolige venner og familie får jeg både den bedste medicinske og moralske opbakning som nogen kunne håbe på, Jeg kan ikke takke nok for støtten…."


Blabbermouth skriver i dag, at der er oprettet en konto man kan støtte med bidrag. Kontoen vil ligeledes blive brugt til at betale O'Connors hospitalsregninger. Du kan se nærmere detaljer her Pablove.org

O'Connors eget band Eagles Of Death Metal har besluttet sig for at spille de koncerter, som bandet allerede er booket til. Dean Fertita fra Queens Of The Stone Age afsløser O'Connor på bassen de nærmeste koncerter, og efterfølgende vil en af O'Connors egne venner afløse ham, indtil han er rask nok til at spille igen.

ANNONCE