Nyhed

Lou Reed og Laurie Anderson spiller for hunde

Musikken kan ikke høres af mennesker og er gratis

Den femte juni vil din hund sikkert gerne en tur til Australien, i hvert fald hvis den er til Lou Reed og Laurie Anderson. På denne dag vil Lou og konen nemlig opføre en koncert på North Boardwalk i nærheden af Sydneys operahus – en koncert udelukkende for de firbenede, og selvfølgelig med gratis entre.

Stykket, der varer 20 minutter, hedder ganske enkelt "Music For Dogs" og er komponeret af Lou Reeds kone Laurie Anderson. Lydene i stykket er så høje, at de ligger over den menneskelige høregrænse, men hundene kan høre det, og det vil med stor sandsynlighed få dem til at gø og hyle. Hundenes ejere er velkomne til at sidde med en medbragt bog, mens deres hunde trykker den af.

Ifølge Vivid Live, der står bag arrangementet vil "vores hundevenner blive givet en storslået kakofoni af lyd, mens alt hvad vi hører er vandets skvulpen i havnen."

Hundekoncerten er en del af Vivid Live-festivalen ved operahuset i Sydney, der dette år har Lou og Laurie som kuratorer. Andre aftener vil Lou og Laurie spille koncerter for mennesker, blandt andet vil Lou Reed spille med sin Metal Machine Trio.

ANNONCE