Nyhed

Louise Dubiel inviterer på blind date

Et utraditionel release-party afholdes i Kongens Have senere på måneden

Der er muligvis nogle, der kan huske singlerne "Forpulet Perfekt" og "Verdens Dårligste Dejligste Kæreste", der første gang ramte Danmark i DR's Talent 09, hvor Louise Dubiel fremførte sangen som en del af duoen Ludo. Siden da har Dubiel fået sig en pladekontrakt hos Universal Music, indspillet sit debutalbum og udgivet førstnævnte sang som single, der allerede er kommet godt i rotation på diverse danske radiostationer. Dubiels debut hedder "Alle Kneb Gælder", og udgives senere på måneden, og skulle man have lyst til at høre hendes sange live, er der på udgivelsesdagen mulighed for det i Kongens Have, hvor især singlefyre er velkomne.

Pladen er produceret af Søren Mikkelsen, der også har siddet bag knapperne hos navne som Kim Larsen Og Kjukken, Sys Bjerre og Mads Langer. Der loves melodisk pop med ligefremme tekster af samme skuffe som førstesinglen - hvilken der i øvrigt netop er frigivet musikvideo til som kan ses på YouTube.

I en pressemeddelelse berettes det, at Louise Dubiel delvist har lavet pladen for at finde sig en kæreste, hvilket titlen "Alle Kneb Gælder" også refererer til. Derfor inviterer hun altså til "Danmarks største blind date", der samtidig er hendes officielle release-party. Her vil hun sidde med sin guitar og kassevis af øl, og beder især unge mænd, der er ledige vel at mærke, om at dukke op til et møde. Hun lover dog også, at man kan få lov til at høre hende synge lidt, hvis man hellere vil det.

"Alle Kneb Gælder" er på hylderne mandag den 25. maj. Samme dag er der release-party i Kongens Have, København, fra klokken 16.00.

ANNONCE