Nyhed

Peter Sommer og Simon Kvamm søsætter samarbejde

De to venner kalder projektet De Eneste To, og de giver i løbet af ugen koncerter i både København og Århus

Den seneste tids forlydender om, at to af landets mest roste musikere slår pjalterne sammen, kan nu endegyldigt bekræftes. Den allestedsnærværende Nephew-frontmand Simon Kvamm og sangskriveren Peter Sommer har længe været venner privat, ligesom de på Skanderborg Festivalen 2008 var gæsteoptrædende til hinandens koncerter.

Nu lancerer de så deres nye projekt, der går under navnet De Eneste To eller i forkortet form D.E.T. På deres hjemmeside kan man læse en slags eventyr om, hvordan de to kender hinanden - og endnu mere vigtigt: Man kan også finde en musikvideo, der viser De Eneste To på vej hjem fra studiet, mens de lytter til en demo-optagelse. Det ganske korte nummer er en fin, akustisk sag, der at dømme efter teksten kunne hedde "Alle Har En Fortid".

Det første album fra De Eneste To er planlagt til udgivelse i oktober måned, men allerede nu er der mulighed for at få en smagsprøve på numrene, inden Kvamm og Sommer lægger sidste hånd på pladen. I hvert fald, hvis man tropper op i København, for Århus-koncerten er allerede udsolgt, selv om den har været annonceret som hemmelig.

De Eneste To spiller 4. maj på Loppen i København og 5. maj i Vestergade 58, Århus, og billetter til koncerten i København kan købes via GAFFA Live.

 

ANNONCE