Nyhed

Rapperen Cas klar med ny single og video

Cas har endnu et album på vej

Vesterbro-rapperen Cas, der debuterede som 18-årig med albummet "Reflexion" tilbage i 2001, er i gang med sit fjerde album, og allerede nu kan man høre en smagsprøve i form af singlen "Adrenalin". Nummerets omkvæd byder i øvrigt på en gæsteoptræden af Alex Ambrose, der ud over selv at lave musik også har medvirket på udgivelser fra etablerede navne som Jokeren og Niarn.

"Adrenalin" er også blevet lavet til en video, der kan ses på youtube her. I videoen, der viser Cas gennemgå en tilsyneladende smertefuld operation, deltager en række kendte skuespillere.

Cas fik tre stjerner på GAFFA for sin sidste plade med titlen "For Hårdt Til Radioen". Selv om der var tale om en række outtakes fra den foregående plade, understregede anmelderen, at:

"Det er ikke det samme som, at der ikke at gode ting at finde på For Hårdt Til Radioen, for det er der absolut, og ikke overraskende er det, når der bliver åbnet op for manden bag Vesterbro-masken. Hjem Til Dig, om problemerne med at jonglere den hårde og bløde side og især Imellem Os, et tilgivende tilbageblik på en opvækst med en alkoholiseret far, viser den anden side af vrangsiden."

Det kommende album, der ligesom singlen lyder navnet "Adrenalin", kommer på gaden 4. oktober.

ANNONCE