Nyhed

Se ny video fra CAS featuring USO

De to danske rappere har teamet op på ny single og udgiver samtidig en musikvideo dertil

I 2001 arbejdede rapperen CAS sammen med USO på hittet "Skandaløse Tøser" fra den DMA-nominerede debut "Reflexion". Nu, 12 år efter, har de to herrer igen gjort nytte af hinandens talenter. Singlen "Vild I Varmen" er skrevet af CAS og produceret af det internationalt anerkendte, danske produktionsteam DeeKay Music, der blandt andre har arbejdet sammen med New Kids on the Block. Også L.O.C.'s aarhusianske protege USO spiller en rolle på singlen.

Sangen "Vild I Varmen" handler om damer, luksus, det søde liv, champagne og ferier. Altså ingen højere budskaber eller dybere mening, og det er vel i og for sig også okay. CAS selv siger om tracket:

- Det sker for de fleste mennesker, at de på et tidspunkt i livet står et sted, hvor de føler, at de har været gennem stormen. Når man er kommet ud på den anden side, er man ikke længere den samme. Singlen "Vild I Varmen" repræsenterer for mig det vendepunkt, som man får, når man kommer ud på den anden side og føler, at man igen er blevet et helt menneske. Tekstmæssigt er det en ode til den kvinde, som har mit hjerte, men også energien og glæden ved at lave musikken for sig selv og følelsen af at kunne skabe noget kreativt og sjovt uden et bestemt formål.

Se videoen til "Vild I Varmen" her:

ANNONCE