Nyhed

White Lies spiller i Lille Vega

Bandet varmer op til sommerens festivalkoncert med en koncert i København

Man kan sige meget om White Lies, men vilde med at spille i Danmark, det er de. Bandet er faktisk så glade for det danske rockpublikum, at de nu kan annoncere en koncert i Lille Vega 3. juni, dagen inden de skal spille på årets Skive Festival.

Bandet har allerede spillet seks gange i Danmark siden udgivelsen af debutalbummet "To Lose My Life...", der udkom i februar 2009, og med yderligere to koncerter i juni må de nærme sig en rekord for flest koncerter af et udenlandsk navn på dansk jord i en to-årig periode.

Heldigvis er det dog ikke kun White Lies, der er glade for Danmark - vi er såmænd også ganske glade for bandet, der har hittet med sange som "Death" og "Farewell To The Fairground". Det vidner udsolgte koncerter og flere positive anmeldelser i nærværende medie om, hvor højdepunktet var bandets første danske koncert i netop Lille Vega.

Her blev det til fem stjerner, og bandet fik af anmelder Kristian Bach Petersen blandt andet disse ord med på vejen:

"Frem for at fylde koncerten med snak og andenrangs sange leverede White Lies cremen af deres flotte debutalbum, i en super tight og nærværende liveudgave, hvor deres dystre musik og sammenbidte stil gik op i en flot og vedkommende enhed".

White Lies arbejder lige nu på deres andet album, der dog endnu ikke har fået en udgivelsesdato. Men inden da vender de altså tilbage til Lille Vega, hvor de skal spille for 450 mennesker 3. juni. Billetter til koncerten kan købes fra onsdag 5. maj klokken 10:00 via Billetnet.

ANNONCE