Nyhed

Wildbirds & Peacedrums udskyder koncert

Koncerten i næste uge rykkes nu til oktober på grund af pladeindspilninger

Den svenske duo Wildbirds & Peacedrums havde annonceret en koncert i København 20. maj, men den udskydes nu til oktober, da arbejdet på gruppens kommende album trækker ud. Den nye koncert vil dog stadig blive afviklet på Copenhagen Jazzhouse.

Wildbirds & Peacedrums debuterede i 2007 med albummet "Heartcore", og siden er kommet "The Snake", der var med til at introducere duoen for det danske publikum. De to medlemmer, Mariam Wallentin og Andreas Werliin, arbejder nu på to ep'er, der kommer i henholdsvis i maj og juni, og gruppens tredje album bliver en opsamling af de to udgivelser.

Dermed har bandet et nyt album klar til august, og det nye materiale vil kunne høres, når Wildbirds & Peacedrums gæster København til oktober. Her vil man også kunne opleve Schola Cantorum Reykjavík Chamber Choir, der medvirker på den kommende ep "Retina". Det 12 mand store kor har tidligere indspillet med Björk, og denne gang skal de bakke Mariam Wallentin op.

Wildbirds & Peacedrums besøger Copenhagen Jazzhouse 14. oktober. Billetter købt til koncerten 20. maj kan bruges til den nye dato, og restende billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE