Nyhed

Band Of Horses skifter pladetitel

Bandet har valgt at kalde deres tredje album "Infinite Arms" og udsender det midt i maj

Frontmanden i Band Of Horses, Ben Bridwell, nævnte til en lang række koncerter i 2009, at gruppens kommende album ville blive udgivet under titlen "Night Rainbows", men den titel er han åbenbart blevet træt af. I hvert fald kan Pitchfork nu rapportere, at bandet i stedet vil udsende en plade med titlen "Infinite Arms" 17. maj.

Det kommende album er blevet indspillet af de fem medlemmer, man har kunnet opleve til koncerterne de senere år, hvilket har fået Bridwell til at referere til "Infinite Arms" som "det første rigtige Band Of Horses-album". De to første plader indeholder nemlig kun sange skrevet af Bridwell, hvor det nu forventes at eksempelvis sangen "Why You Never Get Older" sunget og skrevet af Ryan Monroe også vil finde vej til tracklisten.

Igen er det Phil Ek, der har produceret, men ifølge Pitchfork er der mulighed for, at bandet afbryder deres samarbejde med pladeselskabet Sub Pop og i stedet går nye veje. Der foreligger i hvert fald lige nu ikke nogen aftale om, hvem der egentlig skal udsende gruppens tredje album.

Men uanset hvem der udsender pladen, skulle den altså ligge klar 17. maj, cirka en måned efter at Band Of Horses afslutter deres Europaturné med et job i Vega 18. april.

ANNONCE