Nyhed

Bumsestilen udgiver første danske T-shirt-album

I dag udkommer Bumsestilens "Ude Af Trit Med Flokken Del 1" på vinyl, som download og som t-shirt

Mos Def har gjort det før: Udgivet et album som T-shirt, således at folk der køber en T-shirt får en download-kode, så musikken kan hentes gratis. En sjov ide, der nu føres videre i Danmark. Så nu er det så den danske hip-hop duo Bumsestilen, der kan prale med den første danske T-shirt udgivelse, og den kommer på gaden i dag.

Udover at udkomme som T-shirt udkommer "Ude Af Trit Med Flokken Del 1" også på vinyl og kan desuden købes som web-download fra pladeselskabet Idiotsikker Records egen webshop.

Om albummet er værd at kaste gryn efter afhænger, hvis man spørger GAFFAs Christian Grubert, nok primært af om albummet minder om Bumsestilens forrige udgivelse "Naturligvis" fra 2005. Hvis den nye udgivelse lægger sig op ad "Naturligvis" vil Grubert sikkert sige "nej, tak" – da han kun gav 2005-udgivelsen 2 ud af 6 stjerner i GAFFA dengang. Men der kan jo være sket meget i de sidste fem år, og hvis ikke kan man jo i det mindste få en shirt ud af det.

I forbindelse med udgivelsen spiller Bumsestilen releasekoncerter fire steder, to steder før udgivelsen og to efter. De to der stadig er i vente er:

26. marts på Loppen, København
2. april i Pakhuset, Århus

ANNONCE