Nyhed

Bumsestilen lægger album til gratis download

"Mens Vi Venter..." er titlen på gratis-album fra rap-duoen

Mens vi venter på anden del af Bumsestilens duologi "Ude Af Trit Med Flokken", har gruppen valgt at udgive et album til gratis download. Det indeholder ifølge deres pressemeddelelse nogle af de bedste gæsteoptrædener og mindre kendte numre, der er lavet gennem de sidste par år samt de to numre "Tiden Den Går" og "Kammerater", der ikke tidligere er blevet udgivet.

På Bumsestilens hjemmeside fortæller den ene halvdel af Bumsestilen, Thomas T, om albummet:

"Dette er en samling af nogle af de numre, jeg har medvirket på gennem tiden. Synes jeg ville dele dem med jer, der er interesseret. Så er der lidt at lytte på, mens I venter på "Ude af trit med flokken del. 2". Og I skal selvfølgelig have dem gratis som tak for jeres støtte gennem tiden. Og takken går ud til alle! Fra dem der kommer og støtter vores shows, til dem der køber vores plader, til dem der er glade for den musik, vi laver. Men også tak til dem der føler de har spildt 3.46 min af deres liv, fordi de har lyttet til et af vores numre! I har brugt tid på os. Tak!!"


Bumsestilen udgav i marts "Ude Af Trit Med Flokken Del 1, som er gruppens første del af en planlagt duologi. Pladen blev udgivet på vinyl og T-shirt, idet bandet valgte at vedlægge en download-kode til deres album både ved køb af en T-shirt eller en vinyl. Anden del af duologien forventes at komme i foråret 2011, hvor der også vil blive udgivet en samlet cd-version. Thomas T uddyber om det gratis album:

"Nogle af numrene er gode, andre mindre gode. Men de har alle det til fælles, at det er numre, som jeg er glad for af den ene eller den anden grund. Numre der betyder noget for mig, numre der står for en bestemt tid. Numre jeg synes er blevet overset og burde have en ekstra chance. Og andre er bare dårlige, men jeg kan li' dem alligevel på grund af gode minder og tider og de viser en historie om udviklingen i min rap."

Du kan hente downloade pladen direkte på www.idiotsikker.dk. "Mens Vi Venter..." har været ude siden den 28. september, og "Ude Af Trit Med Flokken Del 2" forventes at udkomme foråret 2011 på Idiotsikker Records.


ANNONCE