Nyhed

Elvis Costello og Diana Krall til Tivoli

Det musikalske ægtepar giver hver deres koncert med en dags mellemrum i juli

Onsdag i næste uge offentliggør Tivoli dette års program for Koncertsalen. Men allerede nu kan haven løfte sløret for to markante, rytmiske koncerter den kommende sæson – nemlig med ægteparet Elvis Costello og Diana Krall, der til sommer optræder med hver deres koncert i Koncertsalen med en dags mellemrum. Nemlig henholdsvis 5. og 6. juli.


Elvis Costello and The Sugarcanes

Mandag 5. juli kl. 20:00 – Koncertsalen i Tivoli

Elvis Costello har været i gang i mere end tre årtier og har efterhånden begået sig i samtlige musikalske genrer: Rock, pop, jazz, easy listening, sågar klassisk. Han fik sit gennembrud med den new wave-orienterede debut "My Aim Is True" tilbage i 1977 og hittede stort herhjemme i sen-90'erne med sit easy listening-samarbejde med Burt Bacharach, "Painted From Memory". Men når Elvis Costello ankommer til Koncertsalen i Tivoli, er det med bandet The Sugarcanes og fokus på sidste års akustiske americana-album, "Secrets, Profane and Sugarcane" og instrumenter som dobro-guitar og violin i lineuppen.

Diana Krall

Tirsdag 6. juli kl. 20:00 – Koncertsalen i Tivoli

Den canadisk-fødte sangerinde og pianist Diana Krall debuterede i 1993 og har langsomt, men sikkert markeret sig som en af verdenens førende sangerinder og pianister i spændingsfeltet mellem jazz, pop og easy listening. Senest har hun på sidste års udgivelse "Quiet Nights" kastet sig over en stribe bossa nova-klassikere, blandt andre den udødelige "The Girl/Boy From Ipanema". Albummet fik fem stjerner af GAFFAs Ivan Rod. I alt har Diana Krall udgivet 12 album.

Billetsalget til begge koncerter starter onsdag den 3. marts – og billetter kan købes via GAFFA Live

ANNONCE