Nyhed

Kanel Records er klar til start

Et nyt pladeselskab har meldt sin ankomst og lægger ud med at udsende et solo-ep fra Mimas' frontmand

I 2009 besluttede tre venner, der alle havde erfaring med musikbranchen på den ene eller anden måde, at de ville opstarte et pladeselskab, der ikke eksisterede for profitten, men for musikken. Nu, ganske kort tid efter, er Kanel Records så en realitet, og har netop åbnet for forretning, men altså af den knap så kommercielle slags. I en pressemeddelelse forklarer grundlæggerne konceptet i egne ord:

"Pladeselskabet er ambitiøst i den forstand, at hensigten er at distribuere og udgive god musik på et ærligt og moralsk forsvarligt grundlag - Kanel er altså bevidst uambitiøst i den forstand, at der ikke er noget ønske om at tjene penge. I givet fald havde vi enten valgt en anden tilgang eller en anden branche! Alt overskydende går til at udgive mere musik. Kanel vil arbejde for at få den gode musik ud til gavn for alle parter - og vil have det sjovt med det."

Kanel Records lægger ud med en afdeling i Århus, og udvider senere på året til både København og Berlin. Bagmændende insisterer på at ville repræsentere musik, de synes er godt, uanset genre og tidligere erfaring, og de har allerede på nuværende tidspunkt bragt tre sådanne navne i stald: Balkanbandet Klepti Klepti (der består af medlemmer fra blandt andre The Asteroids Galaxy Tour, Gunni & Nitterne og Baxtalo), garage-popsterne Glow Kit (der består af Kasper B på guitar og vokal samt Cola Freaks' Kristoffer K bag trommerne), og Mimas-sangeren Snævar Njáll Albertssons soloprojekt Dad Rocks!, hvis første ep, "Digital Age", udkommer via Kanel Records mandag den 12. april. 

Har man fået lyst til at stifte nærmere bekendtskab med Kanel Records, deres historie og de navne de skal distribuere, kan man slå et smut forbi deres hjemmeside, hvor der også er mulighed for at få et smuglyt på Dad Rocks! ep'en.

ANNONCE