Nyhed

Manual gæster Pop Revo Festival

Jonas Muncks shoegaze/ambient-band besøger den århusianske festival

Den århusianske Pop Revo Festival, der specialiserer sig i såkaldt alternativ rock og pop, ofte af den lidt mere oversete slags, kan nu præsentere et nyt navn til festivalen, der finder sted på VoxHall 30. april og 1. maj. Nemlig Manual, centreret om sangskriveren, guitaristen og keyboardspilleren Jonas Munck.

Manual har især gjort sig bemærket i udlandet, ikke mindst i Tyskland. Det markante tyske indie-selskab Morr Music (Múm, The Notwist med flere) har tidligere udgivet hans plader, men han har nu skrevet kontrakt med amerikanske Darla Records, der i april udgiver hans tiende album "Drown In Light". Det er også flere år siden, at Manual har givet koncert herhjemme, men nu sker det altså - men et otte mand stort orkester.

Jonas Munck er også kendt fra bands som de åndsbeslægtede Limp og de pyskedeliske syrerockere Causa Sui. Under navnet Manual er han dybt inspireret af shoegaze/dreampop-navne som Cocteau Twins, artrockerne Talk Talk, elektronikafænomenet Boards Of Canada og ambient-guruen Brian Eno.

Billetsalget er i gang via GAFFA Live

ANNONCE