Nyhed

Ny Katie Melua-single har dansk radiopremiere i dag

"The Flood" kan høres på P4 i dag mellem 14 og 15

Georgisk/nordirsk/engelske Katie Melua udgiver, som tidligere nævnt på GAFFA.dk, sit fjerde, endnu unavngivne studiealbum i maj. Singleforløberen "The Flood" er lige om hjørnet, og den har dansk radiopremiere i dag i Alex Nyborg Madsens eftermiddagsprogram "Madsen", der sendes mellem klokken 14 og 15.

"The Flood" er skrevet af Katie Melua med Guy Chambers (Robbie Williams med flere) og Lauren Christy. Sangen er ligesom resten af albummet produceret af William Orbit (Madonna, Blur, All Saints med flere), og sangene er skrevet af Katie Melua i samarbejde med Guy Chambers, Rick Nowels, Mike Batt og Meluas gamle skoleveninde Polly Scattergood.

Dermed har Melua nedtonet samarbejdet med produceren og sangskriveren Mike Batt, som producerede og skrev en stor del af sangene på Meluas første tre, meget succesfulde album "Call Off The Search" (2003), "Piece By Piece" (2005) og "Pictures" (2007). De tre album har tilsammen solgt 10 millioner eksemplarer på verdensplan og flere hundrede tusinde i Danmark.

Katie Meluas nye album er ifølge hendes danske pladeselskab Bonnier "episk, eventyrligt og dramatisk" og både "appellerer til Katies fans og vil tiltrække et nyt publikum."

Katie Melua spiller i Den Fynske Landsby 1. juli. Køb billetter via GAFFA Live

ANNONCE