Nyhed

Nyt Phil Spector album på trapperne

Til sommer kommer der, hvis alt går vel, et nyt album fra den fængslede producer og hans kone.

Selvom man sidder i fængsel for at have myrdet en skuespillerinde, kan man åbenbart godt udgive musik. I hvert fald hvis man hedder Phil Spector.

Ifølge Phil Spectors kone, Rachelle Short, udkommer der sikkert et nyt album til sommer. Albummet blev indspillet af ægteparret, før producerlegenden kom bag tremmer sidste år.

Phil Spectors kone, en 29-årig, tidligere glamour-model, røber ikke detaljer, men nøjes med at sige, til New York Daily News: "Jeg synger leadvokalen, og min mand er så stolt af mig. Og jeg er så stolt af ham for at have gået det igennem, han har gået igennem."

Hvad den gode Phil har stået for, siger Rachelle ikke noget om, men vi må formode, at den 70-årige herre har drejet på knapperne, som han har gjort det siden 1963.

Om Spector skød skuespillerinden Lena Clarkson eller ej, ved vi ikke, men dømt er han. Om manden er mere eller mindre vanvittig, kan der derimod næppe herske tvivl om. Men uanset om han er morder eller skør, så kan man ikke tage fra ham, at han har været hjernen bag nogle af de største plader i rockhistorien nogensinde.

Spector har samarbejdet med en Who's Who In Rock'n'Roll – blandt andre Rolling Stones, The Righteous Brothers, Ike & Tina Turner, John Lennon, George Harrison, Leonard Cohen, The Ramones, Clapton med flere.

ANNONCE