Nyhed

Children Of Bodom spiller i København

Det finske dødsmetal-band spiller på Store Vega i marts 2011

Søndag den 27. marts 2011 spiller den Helsinki-baserede dødsmetal-kvintet på Store Vega i København som en del af deres "The Ugly World Tour".

Bandet startede karrieren i 1993, men slog for alvor igennem i 2003 med albummet "Hate Crew Deathroll", som har resulteret i, at flere af bandets album har solgt guld i hjemlandet. Det forklares dels med bandets blanding mellem melodisk dødsmetal og powermetal, der har bragt Bodom tættere på mainstream-publikummet.

Children Of Bodom har tidligere turneret med bands som Cannibal Corpse, In Flames, Arch Enemy og senest Black Label Society. Denne gang kommer Children Of Bodom til Danmark med det, der bliver opfølgeren til bandet sidste egentlig studiealbum "Blooddrunk" fra 2008, da bandets seneste udgivelse, "Skeletons In The Closet" fra 2009, var en ren cover-udgivelse.


Det nye album bliver bandets syvende studieudgivelse, og det skal, ifølge bandets hjemmeside, udkomme i starten af 2011. Med sig til koncerten i København har Children Of Bodom desuden det finske band Ensiferum samt svenske Machinae Supremacy.

Store Vega-koncerten er søndag den 27. marts, og forsalget er startet i dag via billetlugen.dk.

ANNONCE