Nyhed

Glasser til Lille Vega

Sangerinden tager sangene fra sit debutalbum med til København til februar

Amerikanske Cameron Mesirow udsender sin musik under navnet Glasser, og nu lægger hun vejen forbi Danmark for at spille sangene fra debutalbummet "Ring", der blev udsendt i september. Glasser kan opleves i Lille Vega 6. februar.

Første udgivelse fra Glasser kom sidste år, hvor hun fik opmærksomhed for ep'en "Apply". Musikken fik en lang række amerikanske bloggere til at gå i selvsving, og da albummet kom ud tidligere i år var også de mere etablerede medier klar med ros.

Også GAFFA var begejstrede, og i en femstjernet anmeldelse skrev Pelle Sonne Lohmann:

"Oprindeligt fabrikerede hun minimalistiske numre med hjælp fra GarageBand, men allieret med produceren Ariel Rechtshaid har hun fået åbnet kompositionerne op, således at de ikke længere kender nogen øvre grænse og nu i stedet er gjort af et markant mere altomfavnende, horisontudvidende og stemningsmættet stof. Der er med andre ord uendelig højt til loftet og rigeligt med albuerum i Camerons varmt organiske og legesygt klingende univers, der også bæres oppe af hendes nydeligt og nysgerrigt modellerede vokal og nogle enkle, men absolut iørefaldende melodier."

Nu kan man få mulighed for at høre musikken live, når Glasser 6. februar lægger vejen forbi Lille Vega.

Forsalget til koncerten starter torsdag den 18. November via Billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.

ANNONCE