Nyhed

Human League navngiver nyt album

Electropop-gruppen står klar med "Credo" i 2011

I starten af september kunne vi berette om The Human Leagues nye albumplaner. Den kommende plade var i gang med at blive masteret i The Exchange studiet i London, den vil udkomme på pladeselskabet Wall Of Sound og blive produceret af duoen i-Monster.

Nu har gruppen så også en titel klar, og det kommende album er navngivet "Credo". Det bliver The Human Leagues niende album, siden de debuterede i 1979 med "Reproduction". Trioen udgav senest albummet "Secrets" i 2001, og det er altså snart ti år siden, de sidst var albumaktuelle.

Human League har influeret andre kunstnere som Madonna, La Roux og Pet Shop Boys, der alle har udtrykt en stor begejstring for elektropopgruppen. De har solgt over 20 millioner albums verden over, og de slog for alvor igennem med albummet "Dare" fra 1981, der blandt andet rummede hits som "Don't You Want Me", "Love Action" med flere.


Gruppen starter i slutningen af november en omfattende britisk turné, der hedder det samme, som Human Leagues første single fra det kommende album, "Night People", der har set dagens lys i dag. På gruppens officielle hjemmeside kan du se videoen til den nye single og downloade et gratis remix af den.

"Credo" har endnu ingen fast udgivelsesdato, men du kan se en række arbejds-sangtitler via linket øverst oppe.

 


ANNONCE