Nyhed

The Pains Of Being Pure At Heart udgiver toer

Gruppens andet album "Belong" udkommer i marts næste år

Den amerikanske indiepop-gruppe med det følelsesladede navn, The Pains Of Being Pure At Heart, er klar med sit andet album til marts næste år. Albummet kommer til at bære titlen "Belong", og det er produceret og mikset i samarbejde med Flood aka Mark Ellis og Alan Moulder, der begge har arbejdet med store kanoner som U2, Nick Cave and The Bad Seeds, Depeche Mode, My Bloody Valentine og mange flere.

Bandet fortæller i et interview med Stereogum om deres samarbejde med Flood, der har produceret pladen.

"Vi ville ikke have, at han skulle få os til at lyde som et 'stort' rockband. Vi ville ikke glatte alle vores ru kanter ud. Til slut forstod han virkelig den 'dårlige' måde, vi spiller musik på, og han fejrede det. Han prøvede ikke at få os til at lyde som U2. Han ville bare have os til at lyde som en bedre version af os selv - for at komme ind til kernen af, hvad der gør os til et godt band. Det var det fedeste", udtaler forsanger og guitarist Kip Berman.


The Pains Of Being Pure At Heart høstede en stor hype omkring det selvbetitlede debutalbum fra 2009, som den amerikanske side Pitchfork især bidrog til. Det bragte dem forbi Roskilde Festival i 2009, og bandet har siden udgivet en ligeledes rost ep og en række singler. Nu står indiepop-kvartetten imidlertid klar med det andet fuldlængde album efter den massive hype, som er blevet indspillet og mixet i både New York og London sommeren over.

Bandet udtaler, at albummet ikke bliver en helt ny lyd, men mere en forbedring af den lyd de havde i forvejen. Tidligere udgivelser fra Brooklyn-bandet blev skrevet med brug af trommemaskiner, og det nye album vil være med en mere live-præget dynamik, ligesom sangene har fået længere tid til at forplante sig på live-jobs - og ikke spontant indspillet, som har været kvartettens tidligere fremgangsmåde.

"Belong" udkommer i marts 2011 på Slumberland Records. Læs mere om bandet på www.thepainsofbeingpureatheart.com, og læs Stereogums interview.


ANNONCE