Nyhed

The Pains Of Being Pure At Heart til Amager Bio

Gruppen spiller to danske koncerter til august og kan opleves i Thy og på Amager

Der gik ikke mange sekunder fra at Alive Festival i Thy annoncerede, at de havde amerikanske The Pains Of Being Pure At Heart på plakaten før det forlød, at Amager Bio også kunne byde på en koncert med indiepop-bandet i august måned.

Bandet fik en del opmærksomhed herhjemme, da de spillede på Roskilde-festivalen i 2009, hvilket resulterede i, at de efterfølgende kunne trække fulde huse i Lille Vega. Nu er bandet så klar til at opgradere med yderligere to danske koncerter, hvor den ene vil blive afviklet i Amager Bio.

New York-kvintetten spiller indiepop af den støjende skuffe, hvor sangene drives frem af støjende guitarer i stil med My Bloody Valentine og The Jesus & Mary Chain, men bandet trækker også på inspiration fra eksempelvis Weezer, så melodierne fortsat står skarpt frem. Det kunne senest høres på gruppens andet album "Belong", der udkom i marts 2011.

Koncerten med The Pains Of Being Pure At Heart finder sted fredag den 19. august i Amager Bio, og billetsalget er i gang via Billetnet.dk og på landets posthuse.


ANNONCE