Nyhed

Coco Moon på efterskoleturné

Den århusianske kvintet giver koncerter rundt på ti efterskoler i Jylland og på Fyn

I går berettede vi om, at Coco Moon giver de to første koncerter efter udgivelsen af deres roste selvbetitlede debutalbum. Nu forlyder det fra århusianerne, at de også følger op med ti efterskolekoncerter i det jyske og fynske i oktober og starten af november. Det er i samarbejde med Dansk Rock Samråd (ROSA), der også tidligere har arrangeret efterskolekoncerter med Turboweekend, Negash Ali, Thee Attacks, Kasper Spez med flere.

Bandet fik i 2009 pladekontrakt med EasyTiger, ligesom de var på GAFFAs liste over "De bliver store i 2010". De optrådte også på Spot Festivalen i år, og høstede desuden store roser for deres debutalbum i august, som GAFFAs Michael José Gonzalez var rigtig glad for, og gav hele fem stjerner.

Udover efterskolekoncerterne giver Coco Moon også de to tidligere omtalte koncerter. De er henholdsvis i morgen, torsdag den 7. oktober, på Musikcaféen i Århus og på fredag den 8. oktober på Rust i København, ligesom bandet optræder den 30. oktober på Statens Museum For Kunst i København.


Coco Moons efterskole-turné ser således ud:
12. oktober - Askov Efterskole
13. oktober - Thorsgaard Efterskole
14. oktober - Østhimmerlands Ungdomsskole
25. oktober - Galtrup Musik- og Idrætsefterskole
26. oktober - Hald Ege Efterskole
27. oktober - BGI akademiet
28. oktober - Halvorsminde Ungdomsskole
01. november - Vrigsted Efterskole
03. november - Femmøller Efterskole
04. november - Bjergsnæsskolen

ANNONCE