Nyhed

Frank Ziyanak med snigpremiere på solodebut

"Fast Love Songs" er titlen på Frank Ziyanaks kommende album, der vil blive fremført i sin fulde længde til to koncerter

Den tidligere frontmand i Death To Frank Ziyanak giver to koncerter i oktober, hvor han vil opføre en live-snigpremiere af sit kommende album "Fast Love Songs". Han spiller den 8. oktober i Århus på Vestergade 58 til årets Recession Festival og i København på Huset i Magstræde den 16. oktober.

Ved begge koncerter vil Frank Ziyanaks færdigindspillede, men endnu ikke udgivne, solo-debutplade "Fast Love Songs" blive fremført live fra start til slut i kronologisk rækkefølge.

Frank Ziyanak har dog ikke ligget på den lade side siden Death To Frank Ziyanak-opløsningen sidste år. Han har både som pladeselskabsdirektør skrevet under med sit første navn, elektronika-kunstneren TT, på hans eget pladeselskab Hi-Strung Records og indspillet en plade med Stefan Kvamm, som han danner duoen The Wong Boys med. Derudover har han altså også indspillet et solo-album, der udkommer i løbet af efteråret.


Frank Ziyanak kalder selv "Fast Love Songs" for sit debutalbum i sin pressemeddelelse, om end han i januar måned lagde to komplette albums ud til fri download på hans hjemmeside. "Shadowboxer" og "Wife Material". De modtog samlet tre stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman, som skrev:

"På "Shadowboxer" skruer silkeborgenseren bissen på – "fuck with me and you get fucked," forsikrer han i "Npop". Stilmæssigt ligger sangene i umiddelbar forlængelse af Death To Frank Ziyanaks afskeds-ep ("DTFZ") med masser af symfoniske synths, tunge beats, vokaleffekter og skumle stemninger. "Shadowboxer" savner vel lige den sidste finish, man med rimelighed kunne forvente af en officiel albumudgivelse, men rummer rigeligt med stærke melodier og finurlige idéer til at retfærdiggøre et download."

Denne gang udkommer albummet dog også i fysisk format, og alle sange er ifølge Frank Ziyanak indspillet over en periode på ti måneder - "når pengene har været til det".
 
"Alle Wong-penge, jeg overhovedet har tjent er brugt på at lave den her plade. Det har selvfølgelig ikke været en beslutning uden følger", skriver Frank Ziyanak i en pressemeddelelse.


Frank Ziyanak lover pop i ordets bedste forstand med, hvad han selv kalder for fængende melodier og en masse bagage fra det yderste af scenekanten. "Fast Love Songs" har endnu ikke nogen udgivelsesdato, men det forventes, at den bliver udgivet i løbet af efteråret.

Koncerterne finder sted den 8. oktober på Vestergade 58 i Århus og den 16. oktober på Huset i Magstræde i København.

Tracklisten til "Fast Love Songs":
1. You Keep Dreamin I Keep Falling
2. "I Mean Every Word I Say"
3. "Fuck The World With Me"
4. "Life Sucks Get Over It"
5. "Now You Know Do You Still"
6. "I'm So In Love With You"
7. "This World Is Cracking Up"
8. "How Do You Love When Your Love Is Tough"
9. "Fast Love Songs (Are All I Know)"


ANNONCE