Nyhed

Greg Dulli på solotour og på vej med nyt album

Amerikanske Greg Dulli drager på sin første solotour nogensinde. I samme omgang er The Twilight Singers kommende album i kassen.

Den 8. oktober starter den amerikanske musiker Greg Dulli sin første solo-tour nogensinde. I samme omgang er han klar med det femte The Twilight Singers album, der er den længe ventede opfølger til albummet "Power Burns" fra 2006. Det nye album forventes at være ude i starten af 2011.

"Hvis du kunne lide før, så vil du elske halvdelen af det nye album, og til den anden havldel vil du tænker: Hvad helvede?! Men du vil måske også elske den anden halvdel. Det er den del jeg bedst kan lide, hvad-helvede-delen", har Greg Dulli udtalt til Billboard.com.

Albummet er skabt med en masse forskellige studie-folk. Heriblandt Gutter Twins-makkeren Mark Lanegan samt Ani DiFranco, Joseph Arthur, Petra Haden og The Verve guitarist-Nick McCabe.


Greg Dulli planlægger at tage på tour i februar og marts sammen med The Twilight Singers, men han vil også spille fire af sangene fra det kommende album på hans kommende soloturné An Evening With Greg Dulli. Den starter i New Orleans, hvorefter den vil bringe ham rundt i USA, inden den rammer Europa i slutningen af oktober.

Han udtaler desuden til billboard.com, at han regner med at kunne vælge imellem 30-35 sange i settet, så det kan tilpasse det til hver aften. Der vil desuden være en sang fra hvert album, han har lavet inkluderet i koncerterne.

Den amerikanske musiker planlægger desuden, at han vil optage koncerterne, om end han ikke vil afsløre hvad materialet skal bruges til.


ANNONCE