Nyhed

Ny citatbog med rockens og poppens stjerner

I oktober udkommer en bog med finurlige citater fra rocken og poppens verden

"Hendrix var en af de store guitarister, men jeg er bedre", udtalte Lou Reed til Creem i 1976, ligesom Mick Jagger (billedet) i 1975 udtalte, at "Jeg vil hellere dø end at stå og synge Satisfaction", når jeg er 45 år." Robert Smith fra The Cure, udtalte så sent som i 2007: "Hvad rager det os, hvad nogle folk vurderer som værende kommercielt holdbart. Vi er for fanden Cure, ikke?"

Den slags arrogante og selvmodsigende citater vil musikinteresserede finde i bogen med "666 citater fra rocken og poppen", der udkommer den. 13. oktober i år. Den er skrevet af de to journalister Anders Houmøller Thomsen og Henrik Jeppsson. De har samlet sjove, ekstreme og tankevækkende citater, der sammen med en række illustrationer knytter sig til citaterne. Det skal altså efter sigende være en underholdende bog, de fleste musikinteresserede - gammel som ung - vil kunne more sig med.

Anders Houmøller Thomsen har en for- og nutid ved musikken som både som dj og musikanmelder for Jyllands-Posten, og i 2008 udgav han biografien om Johnny Madsen "Særlig fra verdens ende". Henrik Jeppsson har et længere musikalsk cv som blandt andet dj, festarrangør, webredaktør, blogger og skribent for Jubii.dk, Zoo Magazine og dancechart.dk.

"666 citater fra rocken og poppen" udkommer på People's Press den 13. oktober 2010.

ANNONCE