Nyhed

Raunchy afholder release party på Ideal Bar

På lørdag afholder metal-bandet Raunchy release party inden aftenens Headbangers Ball-koncert

På lørdag den 11. september afholder metal-bandet Raunchy en release-lyttefest på Ideal Bar, inden de efterfølgende skal give deres Headbangers Ball koncert på tætliggende Lille Vega.

Bandet annoncerer, at der til arrangementet vil blive serveret gratis øl, samtidig med at man vil få mulighed for at høre den kommende plade "A Discord Electric". Albummet udkommer officielt den 20. september, hvor man på udgivelsesdagen vil have mulighed for at få den nye plade signeret af bandet fra kl. 17.00 - 18.00 hos Stereo Studio, Købmagergade i København.

I juni måned afslørerede bandet detaljer for albummet, hvor de blandt andet fortalte at "A Discord Electric" er deres mest eksperimenterende og interessante album til dato. Bandmedlemmerne har efter sigende alle fået lov til at presse grænserne for albummets rammer, og det indebærer blandt andet et samarbejde med Dúné på nummeret "Big Truth".

Udover Raunchy spiller The Burning og Invocator også til Headbangers Ball-koncerten der følger efter releasearrangementet, som i øvrigt starter kl. 19.00 på Ideal Bar.

ANNONCE