Nyhed

Skambankt udsætter koncerter

På grund af en skadet bassist udsætter det norske punkrock-band Skambankt sine tre danske koncerter

Det norske punk/blues-rock band Skambankt har netop annonceret, at de desværre bliver nødt til at udsætte deres ellers planlagte koncerter den 23., den 24. og den 25. september i henholdsvis København, Horsens og Århus. Baggrunden for udsættelsen er, at bandets bassist desværre er kommet til skade.

Bandet skriver, at billetter købt i forsalg kan refunderes på de respektive spillesteder, ligesom de gør opmærksom på, at der bliver arbejdet på at finde nye datoer som erstatning.

Skambankt er aktuel med pladen "Søvnløs", der udkom den 6. september, og som høstede fire stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman.


""Søvnløs" er lyden af et fuldendt hamskifte. Hvor norske Skambankt på sidste års "Hardt Regn" døjede med at finde sig til rette i en ny, storladen halvfjerdser-lyd, så færdes de hjemmevant på "Søvnløs". Tidligere Kaizers Orchestra-guitarist Terje Winterstøe Røthings sange fremstår helstøbte nu. (...) Numre som "Mantra" og den overrumplende lyriske ballade "Født På Ny" udgør klare højdepunkter på albummet, der ikke byder på den ene tindrende perle efter den anden, men kan prale af et højt bundniveau. "Søvnløs" er ikke dyb, den fordrer ikke alverden af sin lytter, men den er bundsolid."

Om man kan forvente det samme høje bundniveau fra bandets live-optrædende, må vi dermed vente lidt med at afgøre, da der som sagt endnu ikke er fastlagt nogle erstatningsdatoer.

Følg selv med på bandets Facebook-profil.


ANNONCE