Nyhed

Creep og Kúra på Train

Trains natklub-koncept ULAH byder til maj på engelsk og islandsk elektronika samt et Hot Chip-medlem

Den første fredag i maj kan tilhængere af elektronisk musik opleve engelske Creep og islandske Kúra på Train i Århus, når spillestedet slår dørene op for endnu en omgang ULAH. 

Creep (billedet) består af de to kvinder Lauren Flax og Lauren Dillard, der begge har base i Brooklyn, New York. Deres debutsingle "Days" har Romy Madley Croft fra London-gruppen The xx, med på gæstevokal, og videoen til nummeret er lavet af Warren Fisher fra den amerikanske duo Fisherspooner. Flax og Dillard er lige nu på tour med Klaxons i USA, men får alligevel tid til at svinge forbi Danmark og Ulah på Train.

Se videoen til "Days" her

Den dansk-islandske duo Kúra består af produceren Brynjar Bjarnfoss, der er opvokset i København, og hans kusine, sangerinden Fanney Ósk Þórisdóttir, som kommer fra Reykjavik. Deres musik forener elektronika med dub-elementer tilsat en graciøs vokal. Duoen udgav deres første ep "Multicolo" i december sidste år med remixes af engelske Max Cooper og den københavnske duo Lulu Rouge. Senest er Kúra blevet nomineret til bedste danske elektronika act af Underground Music Awards, og de har netop annonceret at arbejdet på debut-albummet er sat i gang.

Hør Kúras nummer "Gógó" her.

Man kan opleve de to navne på Train den 6. maj klokken 22.00 i et program, der i øvrigt ser sådan ud:

Creep (US) + Kúra (ISL) + Support DJ Domino (Ulah del 1)

The 2 Bears med Joe Goddard fra Hot Chip og SunnyBeach HappySlap MardiGras (Ulah del 2)

Forsalget er startet, og man kan købe billetter her eller i Stereo Studio-forretninger landet over.

ANNONCE