Nyhed

Kúra og Bottled In England skriver dagbog fra Polen

Drum'n'bass-duoen Bottled in England og det nye elektroniske navn Kúra er på turné i Polen og skriver dagbog til GAFFA.dk

Den danske drum'n'bass-duo Bottled In England og den elektroniske trio Kúra – der udgiver debutalbummet "Halfway To The Moon" 30. april – er taget på fælles turné til Polen og skriver dagbog til GAFFA.dk. Således begynder deres dagbog:

Fra søndag d. 08.04 til mandag d. 09.04

16.00 København N, Danmark. Meget har ligget forud for denne tour, så det er en stor forløsning, at vi endelig søndag eftermiddag kan hente den 7,5 meter lange satan af en tourbus, vi skal bruge de næste mange timer i. Turen går til Østblokken, nærmere bestemt Polen, hvor vi kan se frem til 4 dage med 3 koncerter samt en masse interviews i henholdsvis Sopot, Warszawa og Poznan. Så efter at have fyldt bussen med musikere, instrumenter, Red Bulls og efter at have hentet alt det vi nu alligevel havde glemt, kører vi mod færgen i Gedser.


21.00 Gedser, Danmark. Første stop er færgeoverfarten Gedser-Rostock. Misforholdet mellem de billige priser i toldshoppen og de tårnhøje priser i cafeteriaets snyder hurtigt selv den mætteste musiker, så vi sidder alle hurtigt i et gastronomisk Ground Zero med en lunken fiskefilet og dertilhørende kaffe til beskedne 104 kr.

22.45 Rostock, Tyskland. Nu står den for alvor på hundredevis af kilometer og asfalt så langt øjet rækker, før vi rammer den nordøstlige havneby Sopot i Polen. Turen glider stille fremad med to bands, udmattede efter henholdsvis 2 og 3 koncerter i Danmark dagene før. Med enkelte stop på de nærmest spøgelsesagtige polske tankstationer mindskes afstanden til målet, og solen begynder så småt at stå op til tonerne af Active Child.

Læs resten af dagbogen og de følgende kapitler i GAFFAs artikelsektion.


ANNONCE