Nyhed

Gloria Estefan samarbejder med The Neptunes

Sangerinden har allieret sig med Pharrell Williams og Chad Hugo i forbindelse med indspilningerne til det kommende album

Det er ved at være nogle år siden Gloria Estefan har haft et stort hit, men det kan der blive lavet om på nu, hvor hun har allieret sig med den succesfulde producerduo The Neptunes. De tre parter er i studiet lige nu for at indspille materiale til albummet, der bliver det første på engelsk siden 2003.

Gloria Estefan startede karrieren i Miami Sound Machine, der i 80'erne hittede stort med "Dr. Beat", "Conga", "Rhythm Is Gonna Get You" og "Anything For You". I 1988 var hun så stor en stjerne, at gruppen blev omdannet til hendes backingband, så hun i stedet kunne udsende plader i eget navn, og i 1989 kom det millionsælgende album "Cuts Both Ways", der gav hende endnu en nummer et single i hjemlandet med "Don't Wanna Lose You".

Solosuccesen fortsatte langt ind i 90'erne, men over tid kom de høje hitlisteplaceringer primært på den amerikanske Latin Chart, hvor hun er den kunstner, der har opnået størst succes foran navne som Enrique Iglesias, Ricky Martin, J-Lo og Mark Anthony.

Meddelelsen om det kommende album og samarbejdet med The Neptunes kommer via Twitter, hvor Estefan også har afsløret, at de nye numre primært bliver på engelsk, men med lidt spansk smidt ind "på interessante måder".

Der er endnu ikke sat en udgivelsesdato for det kommende album.

ANNONCE