Nyhed

The Breakers færdiggør album

Gruppens Little Steven-producerede album har været længe undervejs, og det færdige resultat udsendes til juni

Det er fem år siden The Breakers sidst udsendte et album, og siden da har de turneret i både ind- og udland og ikke mindst arbejdet på mit materiale sammen med Bruce Springsteen-guitaristen 'Little' Steven Van Zandt. Samarbejdet har ført til indspilningen af albummet "The Breakers", der udsendes til juni.

Albummet er indspillet i den tidligere Smashing Pumpkins-guitarist James Ihas Stratosphere Sound-studie i New York, er produceret af den bandanaklædte Little Steven og mikset af Bob Clearmountain, der tidligere har mikset for navne som Bruce Springsteen og The Rolling Stones.

I løbet af de sidste tre år har bandet skrevet 50 sange, hvoraf 18 blev indspillet og 12 kom med på pladen, der inden længe skal luftes til en række stadionkoncerter. I en pressemeddelelse fremgår det nemlig, at bandet er blevet hyret som supportnavn på en turné, der tager dem til England, Tyskland, Finland, Kroatien, Grækenland, Østrig og ikke mindst Danmark.


Det er dog endnu ikke blevet offentliggjort, hvilket navn bandet skal varme op for senere i år. Men det ligger fast, at bandet udsender albummet "The Breakers" 6. juni.

 

ANNONCE