Nyhed

The Script til Sønderborg

Den irske trio besøger Mølleparken 13. august

Da The Script udgav deres selvbetitlede debut i 2008, strøg de ind på førstepladsen af den irske og den britiske albumhitliste. I Danmark steg de til nummer 15, godt hjulpet af singlen "We Cry" som P3's Uundgåelige, og danskerne nikkede og trippede med fødderne til The Scripts kombination af pop og hiphop.

Trioen har siden gennembrudet turneret med Paul McCartney og U2, og selvom opfølgeren "Science & Faith" ikke har kastet samme antal hits af sig som debuten, er det alligevel et scoop for Sønderborg at få The Script til udendørs koncert i Mølleparken den 13. august. De spillede i februar i Store Vega, og GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr havde følgende anmeldelse:

"Nogle koncerter er et sats. Denne koncert var en af slagsen, men et rigtig godt sats. På den musikalske front viste The Script den kvalitet og erfaring som er så befriende at opleve og høre til koncerter. Glæden ved at det fungerer live. Det giver ikke rigtig mening at begynde at nævne de numre der fungerede, for det gjorde de i bund og grund alle sammen, på trods af lydmudder"

Billetter til koncerten kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE