Nyhed

Wonderfestiwall klar med de første navne

Den bornholmske festival offentliggør årets første navne - heriblandt Kashmir og The Floor Is Made Of Lava

For fjerde år i træk er Wonderfestiwall klar til endnu en omgang musik ved foden af Hammershus. I dag offentliggør festivalen de otte første navne, der spiller når arrangementet afvikles sidst i august, og dermed er afslutningen på den danske festivalsæson.

Festivalen vokser stadig og i alt forventer Wonderfestiwall, at omkring 30 bands vil kunne opleves live. Kashmir (billedet) er, efter seks års fraværd på Bornholm, klar som det første af årets hovednavne. Derudover er en række af Danmarks fremadstormende artister og en enkelt svensk præsenteret som de første navne til årets festival. 

Udover Kashmir bidrager Slagmsålsklubben fra Sverige, Lucy Love, Rune RK, The Floor Is Made of Lava, Sleep Party People, Rock Hard Power Spray og Scarlet Chives med deres musik til årets program.

Igen i år vil der blive solgt partout-billetter til alle dage, samt éndagsbilletter til torsdag, fredag og lørdag. Desuden har Wonderfestiwall som noget helt nyt udvidet samarbejdet med BornholmerFærgen, hvilket indebærer, at der nu tilbydes en samlet pakkerejse fra København til festivalen tur/retur inklusiv festivalbillet. Kombinationen indeholder både Bornholmerbus og færge fra København til Rønne samt en tur med BAT-busserne fra Rønne til festivalpladsen. Læs mere om ordningen her.

Wonderfestiwall 2011 finder sted fra den 25.-27. august og man kan læse mere på festivalens hjemmeside.

Køb billetter via GAFFA Live

ANNONCE