Nyhed

Amy Winehouse slår pladesalgsrekord

Den afdøde sangerindes album "Back To Black" har slået rekorden som det mest sælgende album i det 21. århundrede i Storbritannien

Der er blevet skabt stor interesse omkring Amy Winehouses musik efter hendes død den 23. juli i år, og den britiske sangerindes seneste udgivelse "Back To Black" har netop slået rekorden som det bedst sælgende album i det 21. århundrede i Storbritannien, skriver telegraph.co.uk.

Albummet "Back To Black" fra 2007 har nu rundet 3.259.100 solgte styk i Storbritannien, og overhaler dermed den tidligere førsteplads James Blunt, som med sit album "Back To Bedlam" fra 2005 solgte 3.241.118 stk i Storbritannien. Winehouses "Back To Black" er nu det 12. bedst sælgende britiske album nogensinde i Storbritannien.

Både albummet "Frank" fra 2004 og det omtalte "Back To Black" fra 2007 har modtaget en fem-stjernet anmeldelse af GAFFA.

På søndag den 28. august vil Tony Bennett hylde Winehouse til en international MTV Award event i Los Angeles. 85-årige Bennett vil introducere en speciel filmoptagelse fra marts måned, hvor han indspillede med Winehouse i Abbey Road Studios. Her sang de "Body And Soul" til hans album "Duets II", der udkommer til september. 

Tony Bennett har udtalt: "Det var en fornøjelse at indspille med Amy Winehouse, og når man lytter til indspilningen af "Body And Soul", er det testamenteret til hendes kunstneriske geni og hendes udstråling som en af de mest ærlige musikere, jeg nogensinde har kendt".

For nylig skrev vi på GAFFA at en obduktionsundersøgelse havde vist, at sangerinden var clean, da hun døde.

Den 26. oktober fastsættes den præcise dødsårsag.

ANNONCE