Nyhed

Aphex Twin-lineup fuldendt

På lørdag gæster Aphex Twin København, og med tilføjelsen af dj Klaus B er programmet netop fuldendt

Som vi tidligere har skrevet her på GAFFA gæster Aphex Twin København på lørdag den 20. august for at sætte et markant punktum for dette års elektroniske Strøm Festival, som afvikles i disse dage - nærmere fra den 15. til den 20. august.

Programmet for koncerten med Richard D. James alias Aphex Twin har netop fået tilføjet den danske klub-dj Klaus B og er dermed fuldendt. Ud over Klaus B og hovednavnet Aphex Twin vil også Bjørn Svin og DJ Hvad indtage scenen.

Ararngementet finder sted i TAP 1 og vil forløbe således, at Klaus B leverer et dj-sæt som åbning af koncerten. Han vil blive afløst af DJ Hvad, som også er kendt som Kid Kishore og den ene halvdel af Albertslund Terrorkorps. Efter de to herrer følger ukrainske Zavoloka, som hovednavnet selv har udvalgt til aftenen. Zavoloka afløses af Aphex Twin, der indtræder scenen med sin tidligere omtalte audio-visuelle rave-koncert.


Bjørn Svin alias Bjørn Christiansen, som er en af Danmarks mest roste elektroniske komponister, får denne aften support fra vj og kunstner Casper Øbro, og sammen vil de lukke og slukke festen i TAP 1.

Aftenens line-up i TAP 1 ser ud som følger:

DJ Klaus B – dj-sæt


DJ Hvad – Live

Zavoloka – Live

Aphex Twin – Audio-visuelt show


Bjørn Svin feat. Kasper Øbro – Live

Dørene åbner kl. 23.00 og festen lukker ned kl. 04.00.

Du kan stadig købe billetter via GAFFA Live.


ANNONCE