Nyhed

Copenhagen Songwriters Festival tilføjer hovednavn

Den danske sanger Tobias Trier er nu at finde på plakaten blandt andre hovednavne

For tredje år i træk afholdes Copenhagen Songwriters Festival under mottoet "celebrating songwriters new and known" på Onkel Dannys plads på Vesterbro i København.

Den danske sanger Tobias Trier, som er søn af Troels Trier og Dea Trier Mørch, der begge er kendt fra Røde Mor-kollektivet, er netop blevet en del af hovednavnene på festivalen, hvis hovednavne i forvejen består af Ester Brohus, Ida Gard, TrineLise Væring og Tamra Rosanes.

I alt byder festivalen på 150 sangskrivere fra 12 lande, fordelt på tre scener, hvor fokus er på original sangskrivning. Ud over koncerter vil der hver dag være workshops, åbne scener, late night shows og præsentationer fra en række af de danske sangskriverklubber.


Igen i år vil der også være overraskelseskoncerter. På de tidligere afholdt festivaler har blandt andre Aura, Tina Dickow, Mads Langer, Ramus Nøhr, Tue West og Annika Aakjær betrådt scenerne som en overraskelse til publikum.

Copenhagen Songwriters Festival blev grundlagt i 2009 af den amerikanske sangskriver Brett Perkins i samarbejde med kulturanstalten, som tidligere hed KulturVesterbro.

Festivalen finder sted  19.-21. august.


Endagsbilletter: 100 kr  Tredagesbilletter: 200 kr

Billetter kan erhverves via billetexpressen.dk

Du kan finde mere information omkring festivalen og programmet på festivalens hjemmeside


ANNONCE