Nyhed

Eric Clapton-opvarmning er fundet

Det blev Svendborg-bandet The Mocks, der løb med det ærefulde job

De sidste uger har koncertarrangøren Live Nation og folkene bag Eric Clapton søgt grundigt i Royal Beers Tak Rock!-database for at finde et talentfuldt opvarmningsband til Eric Claptons koncert i Jyske Bank Boxen i Herning til juni. Opvarmningen er nu fundet, og det bliver Svendborg-kvartetten The Mocks, der skal varme 14.000 rockfans op. 

Gruppen består af fire gymnasiedrenge fra Svendborg Gymnasium, hvor de mødtes og stiftede bandet tilbage i 2008.

The Mocks spiller 60'er-inspireret rock med forbilleder som The Doors, The Libertines og Babyshambles, og koncerten i Herning vil blive noget helt andet end bandet er vant til.

"Vi spiller normalt for 2-300 mennesker, og vores seneste koncert var faktisk kun for 30 mennesker. Vi startede på Svendborg Torv i 2008 med at spille The Doors-covernumre, og nu skal vi stå foran 14.000 tilskuere med vores egen musik. Det bliver helt vildt," siger bassist Søren Nørregaard Pedersen.

Den unge musiker manglede ord, da han i går fik nyheden overbragt som den første fra bandet, og gruppen må da også nive sig i armen for at forstå, at de er blevet valgt blandt flere hundrede bands i Tak Rock!-databasen.

"Flere af de andre er vist stadig bange for, at det er en joke. Men vi havde den bedste dag i går, da vi fik det at vide. Det er jo en hård branche, og vi er virkelig taknemmelige for, at vi får denne her chance gennem Royal Beers Tak Rock!-initiativ," fortæller Søren Nørregaard Pedersen endvidere.

The Mocks varmer op for Eric Clapton den 11. juni i Jyske Bank Boxen i Herning. Billetsalget er i gang via GAFFA Live.

ANNONCE