Nyhed

Lil Wayne og Jay-Z disser hinanden, eller gør de?

De to rap-konger skriver tilsyneladende hinanden ind i deres sange via små spydige sætninger

Selvom Dwayne Michael Carter Jr. alias Lil Wayne (billedet) og Shawn Corey Carter alias Jay-Z deler efternavn, har de to verdensberømte rappere måske gang i en intern-tilsviningskonkurrence.

Et af de senete påståede sammenstød skete ved udgivelsen af Kayne West og Jay-Zs førstesingle "H.A.M" fra deres fælles album "Watch The Throne", hvor Jay-Z synger "really you got baby money" med en slet skjult henvisning til Weezys pladeselskab Young Money. Selvom Wayne i begyndelsen lod til ikke at bære nag, lader det til, at han tager hævn på et nyt nummer, skriver MTV.com.

På nummeret "It's Good", hvor Wayne bliver assisteret af Jadakiss og Drake, lyder en sætning, som måske er rettet mod Jay-Z, nemlig: "talk about baby money, I got your baby money/kidnap your bitch, get that how much you love your lady money".

Fans har fulgt med frem og tilbage og undret sig over, hvem svarer hvad igen, hvad det næste skridt bliver og om der overhovedet er noget om snakken og så videre.

Umiddelbart lyder det mystisk, at de to skulle have set sig sure på hinanden, da de ellers tidligere har haft succefulde samarbejder på numre som "Mr. Carter", "Swagger Like Us" og "Hello Brooklyn", ligesom de plejer at omtale hinanden i rosende vendinger.

Det er ikke til at vide, om der er hold i denne interne konkurrence eller ej, men Lil Wayne udgiver i hvert fald "Tha Carter IV" den 29. august.

 

ANNONCE