Nyhed

Love Shop og Søren Huss melder om få billetter

Den 12. august kan to markante navne opleves i Den Grå Hal på Christiania - nu meldes der om få billetter til dobbeltkoncerten

Som vi tidligere har skrevet her på GAFFA, markerer både Søren Huss og Love Shop (billedet) med deres fælles koncert i Den Grå Hal fredag den 12. august afslutningen på længerevarende turne- og albumforløb.

Efter koncerten i Den Grå Hal vender Huss tilbage til Saybia for at lægge sidste hånd på bandets kommende album sammen med resten af bandmedlemmerne. Søren Huss kunne i år blandt andet opleves på NorthSide Festival i Aarhus, og Saybia gav blandt andet koncert på Nibe Festival. Saybia-koncerten på Friluftsscenen i Silkeborg i fredags den 5. august blev desværre aflyst på grund af begrænset billetsalg til hele arrangementet.

Love Shop lægger derimod instrumenterne for en stund. Bandet kan efter koncerten i Den Grå Hal se tilbage på et godt pakket år i koncertkalenderen – et år, der både har budt på et nyt album og mundharpespiller med mere Henrik Halls tragiske dødsfald grundet kræft. Blandt deres største koncerter i år kan man nævne koncerten i Arena-teltet på Roskilde Festival.

Ifølge arrangørerne er der lagt op til en stor, bevægende og smuk aften i Den Grå Hal på fredag den 12. august, når Love Shop og Søren Huss leverer en dobbeltkoncert – det er vi heller ikke i tvivl om, at dømme efter deres senere koncerter, og nu lyder meldingen, at billetter til koncerten er ved at være tæt på udsolgt. 

Til dem, der endnu ikke har købt billet, kan det stadig nås, hvis man er hurtig, via GAFFA Live.

ANNONCE